zaterdag, juli 20, 2024
Renault nieuwsTruck

Renault PRO+ Bedrijfswagens met nieuwe Trafic aanwezig op VSK-beurs Utrecht

SCHIPHOL-RIJK – Renault PRO+ Bedrijfswagens is met een eigen stand aanwezig op de VSK-beurs die van 4 tot en met 7 februari a.s. wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Op de vakbeurs voor de installatiebranche is de nieuwe Renault Trafic uitgebreid te bezichtigen. Tevens profiteren leden aangesloten bij Techniek Nederland nu van een spectaculaire aanbieding bij aanschaf van een nieuwe Renault Trafic.

De Renault Trafic staat in de Europese top-3 van bestverkochte bedrijfswagens in deze klasse. Het model is nu op alle fronten vernieuwd en heeft een krachtigere en modernere uitstraling gekregen. De Trafic wordt aangedreven door een vernieuwde 2,0-liter dCi dieselmotor met vermogens uiteenlopend van 99 kW (120 pk) tot 125 kW (170 pk). Bovendien zijn de twee krachtigste motoren voor het eerst leverbaar met een EDC-automaat.

“Voor extra functionaliteit is de laadruimte (3,2 tot 8,6 m3) uit te rusten met 250° openslaande achterdeuren, led-binnenverlichting en een doorlaadluik voor maximaal 4,15 meter laadlengte”

Functioneler en veiliger

Voor extra functionaliteit is de laadruimte (3,2 tot 8,6 m3) uit te rusten met 250° openslaande achterdeuren, led-binnenverlichting en een doorlaadluik voor maximaal 4,15 meter laadlengte. Voor extra veiligheid is de nieuwe Trafic leverbaar met een achteruitkijkspiegel met anti-dodehoek functie, achteruitrijcamera, speciale stabiliteitscontrole voor rijden met een aanhanger en full led-koplampen met een grotere lichtopbrengst dan halogeenlampen.

Speciale aanbieding

Leden van Techniek Nederland profiteren tijdelijk van een spectaculaire aanbieding. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Trafic tussen 1 februari en 31 maart 2020 ontvangt de klant tot maar liefst 30% korting op de catalogusprijs en ook nog eens tot € 750,- korting op een geselecteerd aantal accessoires. Liever een nieuwe Renault Kangoo of Renault Master? Ook dan geldt een speciaal ledenaanbod. Kijk voor meer informatie op de website van Renault Pro+ www.renault.nl/zakelijk/renault-pro-plus-netwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *